Fan Gin

Skal du have Danmarks fedeste gin, så søg ikke længere, den er lige her. Vi præsenterer hermed Newcastle United Denmark FAN Gin. Prisen for denne udsøgte herlighed er 289 kroner for medlemmer og 309 kroner for ikke medlemmer. Dette er inklusive fragt med Post Nord. Hvis du ønsker at købe mere end en flaske, så kontakt os på info@nufc-denmark.dk for fragtpris.

Husk at du helt gratis kan melde dig ind i Newcastle United Denmark under indmelding i toppen af denne side eller på nedenstående link.

https://nufc-denmark.dk/index.php/indmelding/ 

Hvis du ønsker at købe vores FAN Gin, så send en mail til info@nufc-denmark.dk hvor du vedhæfter dit navn, adresse, telefonnummer, email adresse, fødselsdato samt evt dit Newcastle United Denmark medlemsnummer. Husk at anføre Fan Gin i tekstfeltet når du laver mobilepay overførslen.

❗👇🏻🛒BEMÆRK 🛒👇🏻❗ Salg af alkohol sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%