Kære medlemmer 

Det er nu tid til den første store generalforsamling i vores forening. 

Først og fremmest vil vi på bestyrelsens vegne gerne takke jer hver især for den store tilslutning og ikke mindst opbakning, som vi alle har mærket efter vi startede foreningen. Vi er i skrivende stund 258 medlemmer, hvilket vi er utrolig stolte af. TAK! 

Det praktiske: 

Hvis man vil deltage i generalforsamlingen, så skal man tilmelde sig via begivenheden på Facebook siden: Newcastle United Denmark. 

Selve datoen er d. 22. september 2024 kl. 12.00 og finder sted i Aalborg. Der vil være tørt og vådt til selve generalforsamlingen på foreningens regning. 

Adressen kommer 7 dage før sammen med agendaen, når man har endeligt bekræftet via mail (husk medlemsnummer), at man deltager. Dette er for at sikre, foreningen ikke står med en regning for mad og drikke for nogle, som ikke møder op. Vi håber på forståelse heraf. 

Det vil også være muligt at deltage via teams, hvis man ikke vil en tur til Nordens Paris. 

Frist for tilmelding: Fristen for tilmelding via eventet er d. 16. september 2024. 

Selve generalforsamlingen: 

Der er til denne generalforsamling 2 medlemmer på valg, som menigt medlem, én fri plads til bestyrelsen som menigt medlem og 2 suppleant pladser. Formandskabet, næstformandskabet og kasser opgaven er først på valg i 2025 (ref. Vedtægter for foreningen). 

Hvis man bliver valgt til bestyrelsen, så er man valgt for en periode for 2 år. 

Kriterier for at blive valgt til bestyrelsen: Jf. vedtægterne så skal man mindst have 9 måneders anciennitet i foreningen for at kunne blive valgt til bestyrelsen. 

Forslag til agendaen: 

Skulle man have forslag til punkter for agendaen, så skal de sendes skriftlig til et medlem fra bestyrelsen eller på info@nufc-denmark.dk 

Vi håber at se så mange som muligt. 

 

De bedste hilsner 

 

Newcastle United Denmark Bestyrelsen 

Bjarne, Anders, Martin, Michael, Rasmus og Christian